Sunday, June 03, 2007

Dag 5 , the end my friend

Toen ik vannacht naar het toilet ging , kwam ik de leendochter in de gang tegen , die kwam net thuis , vol verhalen na het stappen.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Om zes uur was ik klaarwakker , ben maar onder de douche gekropen , helemaal stijf en pijnlijk en ik bedacht me dat voor mijn lijf de ruil echt geen dag langer had mogen duren.
Met mijn humeur zat het wel snor , 5 dagen met een wildvreemde en geen onvertogen woord , das ook wel heel bijzonder , maar Liesje is dan ook wel een heel open mens met enorm veel belangstelling , drang om wat te zien , te leren en vooral niet te oordelen over dat wat op haar pad komt.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Op dit plaatje zie je dat de kat er genoeg van had , al dat volk over de vloer
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Om half negen uur was ze ook op & about en begonnen we aan het laatste uur alleen , heel gezellig nog napratende over het stappen , de dagen samen en beiden benieuwd hoe het allemaal weer zou zijn als de beide dames weer op honk waren.
Prompt om 10 uur was het team er en draaien maar weer , het afscheidsinterview , wachten op de puberruil kar , toen naar buiten om de leendochter uit te zwaaien.
Mo met Duke als gezelschap kwamen erbij , nog wat fotos , heleboel knuffels , daaaaaaaaag Annelies tot heel spoedig!
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Boven moest ik er nog aan geloven , het slotinterview , ik vond de vraag wat of ik dacht dat ze wat meegekregen had heel moeilijk , ze is door een enorme cultuurshock gegaan , maar ze heeft alles ingedronken en wat ze daarmee zal doen , genoten heeft ze er in elk geval van.
Ik zal haar missen , omdat ze me in korte tijd heel dierbaar geworden is , dat komt ook omdat we heel veel samen gepraat hebben , van elkaar te weten zijn gekomen , hier waren we one on one , dus gaat het vanzelf .
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Hierna gingen de heren lunchen , tenminste dat was het plan , toen de bel ging en ik hoorde dat mijn kind er al weer was.....en even later konden we elkaar weer heerlijk knuffelen , Mo kwam eraan , Ruud achter elkaar ratelen , cameraploeg weg en de dames tutten en foetsie!
Same as usual.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ik heb op de bank gelegen en heel diep geslapen , ik was er wel erg aan toe.
Tegen half zeven kwam dochterlief weer binnen , ze heeft even naar de fotos gekeken en zei dat ze haar bed gemist had dus toch maar ging liggen.
Goed voorbeeld doet goed volgen en ik werd dus om 23 u met een schok wakker.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

In Rudyas kamer is het helemaal donker en stil , ben benieuwd hoe laat die wakker wordt , ruilen is leuk is de conclusie , maar de emoties die erbij komen kijken ....
daar slaap je op het eind wel erg goed van!
Einde van een goede Puberruil.

3 comments:

Anonymous said...

Wat een prachtverhaal!
Ik ben wel nog steeds heel erg nieuwsgierig naar de verhalen van Ruud!

Anonymous said...

Hi, Kan bijna nie w8 op de tv uitzending. Wat een mazzel, zo'n leuke ruildochter. En verder zie jij er picobello uit A. Complimenten! Zo te lezen een leuke ervaring rijker.
Groetjes Cynthia

Anonymous said...

jeetje, is het alweer voorbij?
Ik ben ook benieuwd naar de ervaring van je dochter An!
Fijn, dat ze weer thuis is hé?