Monday, October 08, 2007

Nieuws??

Nee ik heb geen nieuws ...
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Ik ben al zo gewend aan meer dagen werken dat ik nu alle dagen van de week om 5u `s ochtends wakker word en meestal niet meer in slaap kan vallen.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Soms lukt het me om te blijven liggen en wat te lezen , leesvoer genoeg nu ik net een zak vol " pulp" heb gekregen van Marian en dan is de kans dat ik in slaap sukkel het grootst...maar negen van de tien keer protsteert mijn lijf tegen het liggen , dan sta ik op en kruip achter de computer.
Ik heb wel eens gelezen dat het afgeraden wordt om de pc in je slaapkamer te hebben , maar mij bevalt dat prima , eigenlijk heeft het altijd in mijn slaapkamer gestaan .
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
De pc van dochterlief , das andere koek , die verhuist nogal van haar slaapkamer naar de loungekamer (hahaha wijdse naam voor het vertrek ) en sinds kort weer in de woonkamer en ik merk dat het haar wel bevalt al vond ze het eerst onhandig.Vaak zit ze dan tegelijk met een half oog tv te kijken terwijl ze onderhand aan het chatten of surfen is.
De verplaatsingen zijn meestal mijn idee omdat ze zo een sloddervos is .
Binnenkort moet ze voor haar opleiding wel een betere pc hebben want er moet dan serieus gephotoshopped worden en dat trekt deze niet meer....maar goed dat betekend dat we heftig aan het sparen moeten.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
We hebben nog een maand of drie schat ik zo en als ze de baan krijgt waar ze op hoopt dan moet dat goed te doen zijn...in eerste instantie gaat het om de pc , maar ze wil ook graag een flatscreen , en das is wel een punt van overweging.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Ondertussen wacht ik met steeds meer ongeduld op de scoot ...het mooie weer maakt het er niet makkelijker op om binnen te zitten .
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Heb net ook mijn wekelijkse belronde gedaan , nee het duurt nog even en de douchestoel tsja , de monteur is nog steeds ziek .....misschien moeten de wielen eerst afbreken om een goede service te krijgen .
Ik hoop dat ik dan niet op de stoel zit ...geeft zo een klap he.

De huishoudelijke hulp bevalt heel erg goed , heerlijk dat ik me niet meer hoef op te laden om dat klusje te klaren en er blijft genoeg over om me mee bezig te houden in huis ...leven met een sloddervos valt niet mee als je zelf wel eens op het neurotische af bent met spullen die op hun vaste plek horen te liggen...leermoment;-)
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Uit Su kreeg ik fotos van Jerino die voor het eerst naar school is...het lijkt me een heel leuke school en wat me opviel is dat het personeel net als de kinderen in uniform loopt ....das wel een grappig gezicht !
Verder heeft Matthew nu even geen haren en is iedereen druk bezig met de verjaardag van Sjakie , die met de hele familie uit de VS op vakantie is.
Dat het stukkie familienieuws.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
En toch ...heb ik nog steeds geen nieuws ..of het moest zijn dat morgenavond Puberruil XL op de tv is en we zaterdag de reunie hebben van de Ruil ....
Dan zijn wel snel bekende Nederlanders af .
Rust!

3 comments:

Bedzz said...

Annnn!!! Ik hoorde vandaag bij mijn moeder dat er brand is geweest bij de fabriek van de scootmobielen en dat er 3500 stuks naar de haaien zijn!!
Dit zal vast ook consequenties hebben voor jou :-(
Echt klote dit!!!

Anonymous said...

Best een lang log, voor iemand die geen nieuws heeft:-))

Anila said...

@Bedzz . ..klopt het was de opslag voor de scoots en ze kunnen niet zeggen hoe lang het nu gaat duren maar ze doen hun best;(
@Molly , je kent me toch , geef me de ruimte en ik vul 5kwartier in een uur !