Thursday, May 24, 2007

Op de drempel van veranderingen

Dit zijn vreemde weken ....er is heel veel gaande.

Allereerst kan ik eindelijk langzaam aan echt gaan geloven dat de lang verwachtte scootmobiel eraan komt.
Twee weken geleden is dat eindelijk een deskundige van het CIZ( indicatie zorg ) langs geweest om mijn verhaal aan te horen.
Het was volgens de brief mogelijk om er iemand bij te hebben , dus Marcia kwam langs om mij te steunen.
Maar wat ik toen niet bedacht had was dat Ruby en Rudy er ook beiden waren dus de mevrouw kreeg een heel stel dames tegenover zich en het was een zeer open en positief gesprek.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Ondertussen heb ik ook een afspraak gehad op het CWI en daarbij kwam naar voren dat de WAO die stopgezet was , weer aangevraagd moet worden , financieel is dat een heel goede keuze , want fysiek is het niet verstandig om meer uren per week te werken , al heeft dat eigenlijk wel mijn voorkeur.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Het een en ander geeft een heel andere kijk op mijn toekomst en als het allemaal zo gaat zoals de meneer van het CWI voor me uitgezocht heeft , dan ben ik ook af van de sollicitatieplicht en de afwijzingen als de aanstaande baas me ziet binnen komen strompelen.
Verder wordt mijn inkomen dan losgekoppeld van mijn dochter en heeft het geen effect op mijn huishouden of ze werkt , naar school gaat of de combinatie van beiden.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Onderhand zijn we druk bezig met het voorbereiden van huis en haard op de invasie van media en vrienden ...de komende tijd is het hier in this house of ours ..net als the grand Central Station ...
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
To be continued!

2 comments:

trudette said...

Ik hoop dat je gauw je scoot krijgt !

Anonymous said...

Spannend An!!!